Vrijwilligers gezocht en handige toolkits

22-02-2024 | 10:45

Op 1 januari openden we de inschrijvingen voor deze 15e editie van de Nacht van de Vluchteling. En de teller staat inmiddels op 1759 deelnemers (en ze blijven binnenkomen). Een droomstart voor onze jubileumeditie noemen we dat!

Achter de schermen werken we dagelijks hard aan de vormgeving van de routes, het vastleggen van prettige en fantastische rustlocaties en de werving van onze waardevolle vrijwilligers. 


Vrijwilligers 

Over vrijwilligers gesproken, zonder de inzet van onze vrijwilligers is ons evenement haast niet te realiseren. Dus ken jij iemand die mogelijk een steentje bij wil dragen of iemand die zelf niet mee kan lopen, maar wel iets wil doen? Vertel diegene dan over ons evenement en jouw deelname. We hebben allerlei leuke taken, zoals helpen bij de registraties aan de start, koffie schenken onderweg of medailles uitdelen op de finish.

Lees meer over vrijwilligers

 

Toolkit 

Om iedere deelnemer goed op weg te helpen, hebben we een speciale toolkit ontwikkeld. Hierin staan heel veel tips en trucs om zoveel mogelijk donaties op te halen. Kies een van de social posts die we voor je klaar hebben gezet of lees waarom je beter wel een ei mee kunt nemen voor tijdens de wandeling.

Bekijk de toolkit hier



Speciaal voor bedrijven en scholen

Zit je toevallig in een team namens een bedrijf, organisatie of school? Ook dan hebben we een toolkit die we zelfs voor je personaliseren. Van muurposters tot social posts en van digitale flyers tot baliedisplays. Alles om je te helpen om collega’s aan de wandel te krijgen en om jullie streefbedrag te realiseren. 

Toolkit bedrijven en organisaties

Toolkit scholen


Dank je wel voor je tijd en mocht je nou nog een vraag hebben, dan kun je ons altijd een bericht sturen. Tot de volgende update!

Made with by Kentaa
Delen