Ik loop mee!

Tussenstand € 6.169,-
Opgehaald van € 250 (2467%)
Annelies Rosier

( Lid van team: VidK maakt meters )

(40 KM Tilburg)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Dit jaar loop ik voor de derde keer de Nacht van de Vluchteling, als deel van het team 'VidK maakt meters'. Met de buren dus, de organisatie die vluchtelingen als core business hebben. Ik wil me solidair tonen met al die mensen die huis en haard achterlaten om een onzekere toekomst tegemoet te gaan. Het is zo goed om daar aandacht voor te hebben.
In deze nacht wil ik even in hun schoenen staan, daar heb ik wel blaren en vermoeidheid voor over. Voor mij is het een kleine bescheiden bijdrage. Voor hen is het vaak bittere werkelijkheid met veel onzekerheid.Zoals een vluchteling het pas treffend verwoordde: 'ik wacht, en wacht..... en wacht.....'.. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen