Ik loop mee!

Standing €6.209,-
Collected €250 (2483%)
Annelies Rosier

( Member of team: VidK maakt meters )

(40 KM Tilburg)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Dit jaar loop ik voor de derde keer de Nacht van de Vluchteling, als deel van het team 'VidK maakt meters'. Met de buren dus, de organisatie die vluchtelingen als core business hebben. Ik wil me solidair tonen met al die mensen die huis en haard achterlaten om een onzekere toekomst tegemoet te gaan. Het is zo goed om daar aandacht voor te hebben.
In deze nacht wil ik even in hun schoenen staan, daar heb ik wel blaren en vermoeidheid voor over. Voor mij is het een kleine bescheiden bijdrage. Voor hen is het vaak bittere werkelijkheid met veel onzekerheid.Zoals een vluchteling het pas treffend verwoordde: 'ik wacht, en wacht..... en wacht.....'.. 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share