Ik loop mee!

Standing €1.307,-
Collected €250 (522%)
Florian Hermans

( Member of team: Let's Go )

(40 KM Utrecht)

Ik loop mee!

Op 11-12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

Bewegen is fijn en goed voor iedereen. De afgelopen jaren bestaan al mijn vakanties uit actieve dagen, dagen lang lopen zonder iemand tegen te komen in Scandinavië, lange klimroutes op de de rotsen, afzien en mijn eigen grenzen opzoeken en verleggen. Ik besef mij dikwijls hoe gelukkig ik mijzelf mag prijzen dat ik landsgrenzen enkel voor werk of vakantie hoef over te steken en niet als vluchteling, soms jaren lang in angst en onzekerheid te moeten leven. 

Op eén van mijn foto's staat een button die ik van een vriend uit Canada heb gekregen bij ons afscheid een aantal jaar geleden. Toen betekende dit nog weinig voor mij. Inmiddels is het veranderd naar een motto en zie ik een glimlach op mijn gezicht onstaan wanneer ik de tekst lees "Choose happy". Het herinnert mij aan de vriendschap, verbondenheid met (dierbare) mensen en de realisatie van hoe gelukkig ik mijzelf mag prijzen met de plek en de mensen om mij heen waar ik leef. 

Om echt het gevoel te ervaren wat het is om eindeloos te moeten vechten voor je eigen veiligheid en op de vlucht te zijn, zijn de omstandigheden van deze nacht en de afstand uiteraard te kort. Ik kan mij ook gelukkig niet voorstellen hoe het is om niet te weten waar je thuis is en welkom bent. 

Ik loop mee met de nacht van de vluchteling om hiermee vluchtelingen te steunen. Ik vind het mooi als jullie een donatie willen doen.

Groet Florian

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share