Ik loop voor mensen die alles achterlaten, op zoek naar veiligheid.

Standing € 255,-
Collected € 250 (102%)
Lianne van der Kruk

( Member of team: Lovely Ladies on the Run )

(20 km Utrecht)

Ik loop voor mensen die alles achterlaten, op zoek naar veiligheid.

Ik loop mee voor vluchtelingen wereldwijd. Mensen die conflictgebieden ontvluchten en huis en haard moeten achterlaten. Mensen die maandenlang in tentenkampen moeten overleven, hutje mutje in onhygienische omstandigheden. Mensen zoals jij en ik, die net zoveel recht hebben op veiligheid, huiselijkheid en vriendelijkheid als jij en ik. Ik vind het moeilijk om te accepteren dat vluchtelingen zo weinig hebben om op te bouwen. De vanzelfsprekendheid van onze eigen stek moeten zij missen. Daarom denk ik dat wij vanuit onze comfortabele positie op z'n minst ons best kunnen doen om ons in te leven in de uitdagingen van vluchtelingen. 

Dat doen we door te lopen, in de avond. Nog niet in het holst van de nacht. Eigenlijk vind ik dat we dat wel zouden moeten doen, en als dit gaat, dan wil ik zeker een volgende keer 'the real deal' doen. Ik ga op 20 juni, 20 kilometer lopen in de avond. Van Utrecht naar Amersfoort. Heel veel andere mensen lopen 40 kilometer door de nacht. Om een flintertje te voelen van wat de vluchtelingen voelen die weken, soms maandenlang lopen, op de vlucht voor de misère 'thuis'. Op zoek naar een nieuw 'thuis'. Mensen die onderweg ziekte, criminaliteit en allerlei gevaren tegenkomen. Kinderen soms nog. Dat zou niet moeten mogen. Voor die mensen loop ik. En voor die mensen hoop ik dat je mij sponsort, zodat we samen in elk geval een bijdrage doen voor de noodhulp die steeds op andere plekken zo hard nodig is. 

Dankjewel voor jouw steun.

Lianne

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share