Geen Nijmeegse Vierdaagse, gelukkig wel weer Nacht v/d Vluchteling

Standing €1.292,-
Collected €1.000 (129%)
Loes van den Hoven

(40 KM Haarlem)

Geen Nijmeegse Vierdaagse, gelukkig wel weer Nacht v/d Vluchteling

In de nacht van 11 op 12 september loop ik mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd!

In 2019 liep ik voor het eerst mee met de Nacht van de Vluchteling. Het was een zware nacht, en ik twijfelde of ik dat ooit weer zou gaan doen. Maar het hele ding is natuurlijk: Het is niet voor mij, ik loop voor mensen die het veel zwaarder hebben dan dat ik het heb, ook in die ene nacht. Dus, toen ik de informatie zag dat de Nacht van de Vluchteling dit jaar weer wél door zou gaan (al is het in September in plaats van in Juni) heb ik me toch meteen weer aangemeld. En omdat ik twee jaar geleden mijn streefbedrag voor deze sponsorloop vrij gemakkelijk haalde, heb ik die dit jaar maar gewoon een stukje hoger gezet naar € 1000,-

Hopelijk wil je mij helpen om dit bedrag te halen en zo, samen met mij, een hele hoop vluchtelingen te helpen! Ik ben in ieder geval alvast volop aan het trainen!

#NvdV21

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share