Walking for hope!

Standing € 220,-
Collected € 250 (88%)
Nadia el Bouny

( Member of team: A sparkle of faith, hope and happiness )

(40 KM Rotterdam)

Walking for hope!

Op 11-12 september loop ik samen met vriendinnen mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21

"Iedereen wordt vrij en met gelijke rechten geboren, de mensenrechten gelden voor wie je ook bent en waar je ook bent. Je hebt recht op leven, vrijheid en veiligheid" (Quote uit de film Rafaël)

In 2018 heb ik ook meegelopen en het was een bijzondere, pittige en emotionele ervaring. Ik heb nooit zo bewust stilgestaan bij vluchten en daar liep ik dan met mijn zaklamp en mijn gedachten om 3.00 uur 's nachts midden in de polder in Amsterdam. Sindsdien ben ik mij nog meer bewust van hoe dankbaar ik mag zijn dat ik in Nederland woon, ik een dak boven mijn hoofd heb en het mij aan veiligheid niet ontbreekt. Ik dank Allah swt hier elke dag voor!

Helaas is dit voor vluchtelingen geen vanzelfsprekendheid. Voor hen is vluchten aan de orde van de dag. Elke dag maken mensen onder erbarmelijke omstandigheden de oversteek naar een vreemd land in de hoop daar vrijheid en geborgenheid te vinden. Ik gedenk ze in mijn gebeden maar ik wil natuurlijk ook meer doen en daarom loop ik in september mee! Ook jij kunt meehelpen door een financiële bijdrage te leveren. Alvast bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share