Ik loop mee voor vluchtelingen wereldwijd

Standing € 277,-
Collected € 250 (110%)
Paulien van der Geest

( Member of team: Lovely Ladies on the Run )

(20 km Utrecht)

Ik loop mee voor vluchtelingen wereldwijd

Door deze uitdaging aan te gaan stap ik in de schoenen van een vluchteling, die loopt en hoopt op een veilig leven. 

Als ik de beelden zie, probeer ik me voor te stellen wat mensen beweegt om hun thuis, familie, vrienden, en alles wat ze hun leven lang hebben opgebouwd, achter te laten.

Dat doe je niet zomaar.

Dat doe je omdat je thuis niet langer een veilige plek is. 

Stel je voor: je stopt je belangrijkste bezittingen in een rugzak. Geld, fotos, je telefoon. Zet je kind op je heup en gaat lopen. Door de nacht. In de hoop dat er onderweg mensen zijn die je iets te eten of te drinken geven, een deken of een dak. Een beetje compassie en mede-menselijkheid... En aan het einde van deze lange, onzekere reis, een veilig leven voor je gezin. 

Ik doe een rugzakje op en loop in gedachten 20 kilometer mee met mensen op de vlucht voor geweld. Ik hoop er wat geld mee op te halen, zodat Stichting Vluchteling noodhulp kan bieden aan mensen die onderweg zijn. Hopelijk naar een betere toekomst. En hopelijk voelen ze in al hun ellende een beetje mede-menselijkheid als iemand een warme deken om hun schouders slaat, na een uitputtende tocht van weken door de nacht... 

Help je mee? 

Dankjewel

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share