Het aftellen is begonnen!

De 11e editie van de Nacht van de Vluchteling vindt plaats op 20 en 21 juni 2020. Of je nu 40, 20 of 10 km wilt lopen, je gaat een pittige maar onvergetelijke ervaring tegemoet. En je helpt een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen.

15 november gaan we live. Laat jouw e-mailadres achter en je krijgt als éérste bericht zodra de inschrijving geopend is. Daag jezelf uit en loop ook mee!

Ik ga de uitdaging aan

Na één nacht lopen weer thuis. Ik wel...

Tussenstand € 1.331,-
Opgehaald van € 1.000 (133%)
Pieter Veefkind

( Lid van team: Duindwalers bij Duister )

Na één nacht lopen weer thuis. Ik wel...

Het is niet niks om 's nachts 40 km te lopen. Ik kan daarvoor kiezen in de wetenschap dat ik daarna thuis ben. Voor vluchtelingen is dat anders: vrijwel geen keus, grote onzekerheid over waar je terchtkomt, jarenlange ontheemding en leven onder werkelijk erbarmelijke omstandigheden.

En daarom kies ik ervoor om de nacht van de Vluchteling te lopen. Zodat zij die geen keuze hadden geholpen kunnen worden. Het is helaas nog steeds broodnodig. De plaatsen op de wereld waar die hulp nodig is, zijn bekend. In het afgelopen jaar is ook Venezuela een plek geworden waar veel mensen vandaan moeten vluchten. En er waren al zoveel plekken waar mensen geen bestaan meer kunnen opbouwen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Kies een van de onderstaande voorbeelden en doneer direct

Made with by Kentaa
Delen