Together we will walk the road!

Normal be9965b9bb3b6831c780c42ef4108a23385e6124
Standing € 4.271,-
Collected € 4.000 (106%)
Wouter Bos

Together we will walk the road!

Ik ga meelopen in de Nacht van de Vluchteling omdat het lot van vluchtelingen mij aan het hart gaat. Ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen aan hulp voor de hulpelozen.

Na op school een periode lang nagedacht te hebben over missiologie, en dingen als een 'pelgrimage van gerechtigheid en vrede' voorbijkwamen, is het nu tijd om gewoon de schoenen aan te trekken en te gaan. In de nacht van 15 op 16 juni ga ik meelopen tijdens de Nacht van de Vluchteling. Ik ga 40 km lopen van Utrecht naar Amersfoort; een sponsorloop! Ik wil met deze tocht geld ophalen voor vluchtelingen in nood. Wereldwijd zijn er ruim 65 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog- en conflictsituaties en zij hebben noodhulp nodig.

Wie mij een beetje kent die weet dat ik niet de sportiefste ben. Desondanks ga ik wel die 40 km lopen en ik hoop dat jij mij wilt sponsoren! Dit kan door op deze site de gele button in te drukken. Of door mij persoonlijk geld te geven wat ik vlak voor de loop dan zelf doneer!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Choose one of the examples below and donate immediately

Made with by Kentaa
Share