Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  GroenLinks route Nijmegen-Arnhem
  • GroenLinks route Nijmegen-Arnhem

   Nijmegen Arnhem 40KM Team

   100% Complete

   € 4.781,30Streefbedrag behaald!

  • Loop Mee Sponsor

  • Deel op

  Omdat we meeleven met al die mensen die in erbarmelijke omstandigheden verblijven, terwijl ze op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Omdat we iets voor hen willen doen. Omdat we met zijn allen veel meer zouden moeten doen. Omdat Nederland meer zou moeten doen. Dáárom loopt GroenLinks op elke locatie met een flink team mee in deze tocht.

  Blog

  Prikbord

  • Welkom Renee!Reacties (0)
   Miranda Florussen-16-06-2018
   Welkom in het team Renee! Wil je aanhaken bij de rest van het team (wellicht alleen aan de start?), stuur mij dan ff een berichtje (op 06 535 727 95). Dan voeg ik je toe aan de appgroep. Groetjes!
  • Beter idee: een appgroepReacties (0)
   Miranda Florussen-11-06-2018
   Nog even met mij, beste lopers: ik maak een appgroep aan, zodat jullie elkaar evt kunnen ontmoeten aan de start. Of elkaar onderweg op de hoogte kunnen houden van voorspoed en tegenslag ;-).

   Stuur mij even een berichtje op 06 535 727 95 en vermeld je naam. Dan voeg ik je toe aan de appgroep. Als je dat wilt natuurlijk!
   Groetjes,
   Miranda
  • Message from the captain ;-) Reacties (0)
   Miranda Florussen-11-06-2018
   Lieve teamgenoten, vanwege een blessure kan ik niet meelopen aanstaande zaterdagnacht. Maar dat mag de pret niet drukken! Doen jullie nog een sponsorpoging? Vraag vrienden, collega's en familie nog één keer! 

   Wil je met mensen uit dit supergezellige GroenLinks-team samen lopen? Neem dan zelf even contact met elkaar op. Bijvoorbeeld via dit blog. 

   Veel plezier en succes!! 
   Miranda