Help mee als vrijwilliger

Help jij mee om alle lopers een onvergetelijke, veilige en soepel lopende nacht te bezorgen?

Zonder vrijwilligers, geen Nacht van de Vluchteling. In totaal zijn we op zoek naar 450 vrijwilligers die de vele duizenden deelnemers van de Nacht van de Vluchteling een bijzondere, mooie nacht kunnen bezorgen. 40, 20 of 10 kilometer lopen is niet niks, en zonder de inzet van al die betrokken vrijwilligers krijgen zij dit niet voor elkaar. Nog leuker: doe dit samen met je beste vriendin, je broer, collega's of je buurman.

Met de Nacht van de Vluchteling maken we écht een verschil voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. En dat is hard nodig. 

INSCHIJRFFORMULIER VRIJWILLIGER 

 

Wij zoeken voor de Nacht van de Vluchteling 2020 editie:

Vrijwilligers:

Hieronder vind je een overzicht van de vrijwilligerstaken met meer informatie en een link naar het inschrijfformulier. Je kunt je inschrijven voor meerdere shifts. We sturen je zo snel mogelijk een bevestiging.

OVERZICHT VRIJWILLIGERSTAKEN 

Overige functies voor meerdere dagen: 

Heb je interesse in een van de onderstaande functies? Stuur dan een mail met korte motivatie en omschrijving eventuele werkervaring naar info@nachtvandevluchteling.nl o.v.v. de functienaam.

Vermeld daar ook bij welke route jouw voorkeur heeft om ingezet te worden: Rotterdam - Den Haag, Amsterdam - Haarlem, Utrecht - Amersfoort, Nijmegen - Arnhem of Tilburg - Eindhoven. 

Vrijwilligerscoordinatoren (assistent locatiemanagers)
Als vrijwilligers coördinator ondersteun je de Locatiemanager bij de start – en finishlocatie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers, ondersteunt hun waar nodig en weet precies waar iedereen tijdens de 10, 20 en 40 km route voor moet ingezet worden. Je heet de vrijwilligers welkom, geeft ze een rondleiding, instrueert hen en zorgt goed voor ze tijdens hun shifts.

Wie zoeken we: we zoeken iemand die al ervaring heeft in soortgelijke functie(s). Je bent energiek, punctueel, georganiseerd, oplossingsgericht en weet rust en kalmte te bewaren in stressvolle situaties. Je weet overzicht te bewaren en kunt de vrijwilligers op een positieve manier aansturen.
Wat bieden wij: een vrijwilligersvergoeding in overleg of indien zelfstandig ondernemer een passende fee. 
Goed om te weten: onze voorkeur gaat uit naar coordinatoren die de gehele zaterdag en zondag beschikbaar zijn + nog 1-3 dagen naar ons kantoor in Den Haag kunnen komen voor kennismaking en de voorbereiding. 


Op - en afbouw coordinatoren
Als Op – en afbouw coördinator ben je verantwoordelijk voor de op – en afbouw van de start – en finish locatie . Je zorgt dat je het materiaal (banners, vlaggen, boarding) inventariseert en dat het op de juiste manier op de juiste plek komt te staan. Je stuurt een klein team aan (kunnen ook mensen zijn uit je eigen vrienden/familie kring!) en zorgt ervoor dat alles op tijd klaarstaat. 

Wie zoeken we: we zoeken iemand die al ervaring heeft in soortgelijke functie(s). Je bent energiek, georganiseerd, oplossingsgericht en let op de details. Je weet precies wanneer je waar moet zijn en waar wat komt te staan én je bent in het bezit van een rijbewijs. 
Wat bieden wij: een vrijwilligersvergoeding in overleg of indien zelfstandig ondernemer een passende fee. 
Goed om te weten: onze voorkeur gaat uit naar coordinatoren die de gehele zaterdag en zondag beschikbaar zijn + nog 1-3 dagen in de voorbereiding (kennismaking, voorbereiding). 


Op - en afbouw medewerkers
We zijn per route op zoek naar 3-5 vrijwilligers die onder begeleiding van de op – en afbouw coördinator de start, finish en rustlocaties op – en afbouwen. Dit gaat vooral om boarding, bewegwijzering, banners, vlaggen, registratiebalie, backstage, e.d. Zodra de bezoekers de startlocatie hebben verlaten om middernacht, moet deze worden afgebouwd, vervolgd door de rustlocatie.

Wat bieden wij: een vrijwilligersvergoeding in overleg of indien zelfstandig ondernemer een passende fee. 
Goed om te weten: onze voorkeur gaat uit naar personen die de gehele zaterdag en zondag beschikbaar zijn + nog 1 dag kennismaking in de voorbereiding. Handig als je in het bezit bent van een rijbewijs, is geen vereiste.

Locatiecoordinator rustlocaties 40 KM routes
Als locatiemanager voor een rustlocatie ben je verantwoordelijk voor een goede ontvangst van de deelnemers die tijdens hun route behoefte hebben aan een bezoek aan het toilet, EHBO, een versnapering of even willen uitrusten.
Je bent 1e contactpersoon voor zowel de locatie als de vrijwilligers.

Wie zoeken we: we zoeken iemand die al ervaring heeft in soortgelijke functie(s). Je bent energiek, motiverend, oplossingsgericht en let op de details. Je herkent aandachtspunten (zoals toiletten die schoongemaakt moeten worden of koffie/thee wat moet worden aangevuld) en pakt ze direct op. 
Wat bieden wij: een vrijwilligersvergoeding in overleg of indien zelfstandig ondernemer een passende fee. 
Goed om te weten: de locatiecoordinatoren worden in de nacht van zaterdag op zondag ingezet + nog 1-2 dagen in de voorbereiding (kennismaking, voorbereiding). 

 

Downloads:

Overzicht vrijwilligerstaken NVDV20 Download
Made with by Kentaa
Delen