Normal 0b527b11d126b5de40503e39e717d1df12626411

Trainingstips van Ronny!

17-04-2019 | 12:23

Een goede voorbereiding is het halve werk. Over een kleine twee maanden loop je de Nacht van de Vluchteling, een prestatie van formaat. Maar, onderschat het niet en zorg ervoor dat je goed voorbereid aan de start verschijnt. Gelukkig wordt het wel steeds beter weer, dus er is genoeg gelegenheid om de komende weken lekker te gaan oefenen. 

Met de juiste uitrusting, goede voeding en een goede training - ga je een geweldige avond en nacht tegemoet. Personal trainer Ronny van de Ven (zie foto) van de Amsterdamse Vondelgym geeft jou graag een paar handige trainingstips, die je ook goed thuis kunt doen:

Warming-up
Loop je op 15-16 juni de route van Amsterdam naar Haarlem? Dan heb je geluk! Voorafgaand aan de start zal Ronny voor alle lopers een spetterende warming-up verzorgen. Maar ook bij alle andere routes hebben we een warming-up voor je in petto. Heerlijk opgewarmd kun jij vervolgens aan je tocht beginnen. 

Meer tips
Voor jouw nachtelijke kilometers kun je je niet goed genoeg voorbereiden. Kijk hier voor nog meer handige trainingstips En voor nu wensen we je vooral héél veel succes met alle voorbereidingen en deel je ervaringen op social media!

Wil je graag deelnemen aan de Nacht van de Vluchtelingt, maar twijfel je aan je gezondheid of lichamelijke conditie? Raadpleeg dan altijd een (sport)arts.

Made with by Kentaa
Share