Normal 861b5357b31cf6bb17f555c47f9b00d617b48eae

Het wordt een bijzondere nacht!

20-08-2021 | 14:24

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 13 augustus en alle berichten rondom evenementen willen we jullie graag een update geven over de Nacht van de Vluchteling. Via onze website lazen jullie al dat we begin dit jaar rekening hebben gehouden met verschillende scenario's. 

De Nacht van de Vluchteling komt er voor nu als volgt uit te zien:

  • We blijven het maximum van 400 deelnemers per route aanhouden; 
  • De registratie zal buiten plaatsvinden. Op alle locaties zullen we tussen 23:00 – 01:00 uur gefaseerd starten.  Wanneer je in teamverband loopt, zorgen we ervoor dat je samen met je teamgenoten kunt beginnen aan de route; 
  • We hanteren 1,5 meter afstand en zullen extra hygiëne maatregelen treffen; 
  • De start-, rust- en finishlocaties worden doorstroomlocaties. Dit betekent dat er een looproute wordt gecreëerd voor deelnemers met 1 ingang en 1 uitgang. Op iedere locatie is een Corona-coördinator aanwezig die zorgt voor een goede doorloop, zodat afstand houden mogelijk blijft.  Wel kun je op de rustpunten natuurlijk nog steeds een kopje koffie of thee drinken, het toilet gebruiken en even uitrusten; 
  • Vooralsnog is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Wél vragen we alle deelnemers om 4 uur van tevoren een gezondheidscheck vragenlijst in te vullen. Deze wordt gekoppeld aan je e-ticket, die je begin september ontvangt.  

We blijven de ontwikkelingen volgen op het gebied van de maatregelen en hebben alvast het één en ander rondom de genomen maatregelen op de website staan. Eind augustus hopen we de deelnemers een laatste update te sturen inclusief alle praktische informatie per route. 

Mocht je vragen hebben, dan kun je die altijd aan ons stellen door te mailen naar info@nachtvandevluchteling.nl.

Made with by Kentaa
Share