Doet jouw bedrijf mee met de Nacht?

28-02-2022 | 18:06


Op zoek naar een unieke teambuilding experience waarbij je samen echt een verschil kan maken? Loop dan als bedrijf of organisatie mee met de Nacht van de Vluchteling!
 

Schrijf je in als team en haal samen zoveel mogelijk geld op voor noodhulp aan mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Samen trainen in de aanloop naar de Nacht biedt mooie kansen voor teambuilding en stimuleert je medewerkers om te bewegen en gezond te blijven. Na een periode van veel thuiswerken en ZOOM calls brengt deze nachtelijke uitdaging, met één doel voor ogen, jullie weer dichter tot elkaar. Samen maken jullie een onvergetelijke Nacht mee, waar iedereen nog lang over na zal praten.  

Je kan als bedrijf of organisatie op verschillende manieren meedoen; zo kan je je medewerkers aanmoedigen om mee te lopen als team en hen eventueel helpen met een startdonatie. Vanaf de zijlijn zullen wij jullie zo goed mogelijk ondersteunen. Zo hebben we handige tips om jouw medewerkers te inspireren en denken wij mee in mogelijkheden voor media-uitingen en het vergroten van jullie zichtbaarheid. 

Heb je interesse? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact

Made with by Kentaa
Share