#NVDV21


2020 was het jaar waarin alles een beetje anders was dan anders en dat gold natuurlijk ook voor de Nacht van de Vluchteling. We lanceerden een digitale editie van het evenement waardoor de duizenden deelnemers via een app, in hun eigen omgeving kilometers konden maken en tóch mee konden doen. Op Wereldvluchtelingendag, 20 juni, liep iedereen alleen, maar toch gezamenlijk, de laatste kilometers. 

Nieuwe datum

Hoe dit jaar er uit gaat zien is nog onzeker. We weten dus ook nog niet precies wat dit betekent voor de organisatie van een groot event als de Nacht van de Vluchteling. Maar één ding weten we wel heel zeker: dit jaar willen we met elkaar weer vaste routes lopen! Natuurlijk houden we daarbij op alle mogelijke manieren rekening met de overheidsadviezen die op dat moment gelden. En omdat we hopen dat de maatregelen steeds iets meer worden versoepeld, schuiven we het event eenmalig een paar maanden op. Dit jaar lopen we in het weekend van 11 en 12 september. 

40 kilometer in 6 steden

We lopen dit jaar in zes stedenRotterdamHaarlemUtrechtArnhemDen Haag en Tilburg en je start en finisht in dezelfde stad. De 40 kilometer route start op zaterdag 11 september om 00:00 uur. Deelnemers hebben tot zondag 12 september 12:00 uur om naar de finish te lopen.

Deelname

We houden rekening met de op dit moment geldende overheidsadviezen. We hebben daarom goed nagedacht over de voorwaarden waaronder de Nacht van de Vluchteling dit jaar plaats kan vinden. Jouw veiligheid staat bij ons voorop, per route kunnen daarom vooralsnog maximaal 250 deelnemers meedoen. Of we meer deelnemers kunnen toelaten hangt af van de mogelijke versoepelingen later in het jaar. 

Omdat de organisatie dit jaar voor ons meer risico’s met zich meebrengt én we minder deelnemers kunnen toelaten, vragen we bij deze editie om een minimale sponsorbijdrage. Bij het ophalen van € 250,00 ben je verzekerd van een startbewijs! Je hebt tot september de tijd om dit bedrag bij elkaar gesponsord te krijgen. En meer mag altijd natuurlijk! Zodra je staat inschreven en je hebt minimaal 250 euro opgehaald, ben je gegarandeerd van je persoonlijke startbewijs. Loop je samen in een team? Dan telt jullie teamopbrengst mee!


Wat onveranderd blijft? Met elkaar lopen we de nacht door om 
aandacht te vragen voor vluchtelingen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp waar ook ter wereld. Het aantal startbewijzen is beperkt, dus meld je snel aan en loop mee. 

Ik loop mee!

Made with by Kentaa
Delen