Het aftellen is begonnen!

De 11e editie van de Nacht van de Vluchteling vindt plaats op 20 en 21 juni 2020. Of je nu 40, 20 of 10 km wilt lopen, je gaat een pittige maar onvergetelijke ervaring tegemoet. En je helpt een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen.

15 november gaan we live. Laat jouw e-mailadres achter en je krijgt als éérste bericht zodra de inschrijving geopend is. Daag jezelf uit en loop ook mee!

Ik ga de uitdaging aan

Partners

Hoofdpartners

Nationale Postcode Loterij
Sinds 1996 is Stichting Vluchteling partner van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede doelenloterij van Nederland. Uit de jaarlijkse opbrengst van de Postcode Loterij organiseert Stichting Vluchteling voor een belangrijk deel de Nacht van de Vluchteling.

BKB
BKB | Het Campagnebureau is partner van het eerste uur. Sinds 2010 is BKB betrokken bij de Nacht van de Vluchteling. BKB | Het Campagnebureau ontwikkelt campagnes voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Hun kracht ligt in de combinatie van onderzoek, advies, online en offline communicatie, vrije publiciteit en evenementen.

Partners

 

Het Nederlandse Rode Kruis
De EHBO’ers van het Rode Kruis zorgen de hele nacht voor de nodige medische hulp tijdens alle edities. Op elk rustpunt op de route en op de start- en finishlocatie is een EHBO-post.

Humanity House
Via een spannende ervaringsreis zie, hoor en beleef je wat het betekent om te moeten vluchten. Daarna ontmoet je mensen die dat in het echt hebben ervaren. Op de route zul je het Humanity House ontmoeten.

 

Wandelpartners

Bart Wandel
Achter Bart Wandel zit Bart Putman, hij is wandelsport instructeur en verzorgt wandeltrainingen in de regio Lingewaard, Arnhem en Achterhoek. Sinds 2016 stippelt hij vol enthousiasme voor ons de route uit tussen Nijmegen en  Arnhem. En hij loopt hem ook nog mee!

RWV Rotterdam
De Rotterdamse Wandelsport Vereniging is de oudste wandelsportvereniging van Nederland. Met 500 leden is het ook een van de grootste verenigingen. RWV organiseert jaarlijks veel wandeltochten, waaronder sinds het 1e uur ook de Nacht van de Vluchteling Rotterdam-Den Haag.

WSC De Verbinding
Achter Stichting Wandelsportcentrum De Verbinding zit Monique Jansma, ze zet zich in om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen en de wandelsport onder de aandacht te brengen. In 2017 is Monique betrokken bij de Nacht van de Vluchteling en stippelde de routes in Utrecht en Amsterdam uit.

Koninklijke Wandel Bond Nederland
De KWBN staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. Zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen krijgen en houden. KWBN adviseert hierover ook de Nacht van de Vluchteling.

 

Made with by Kentaa
Delen