10 km Amsterdam

Normal 708bc2133d88b79ea2658430c702b1a790206248
Standing € 41.191,-
Collected

10 km Amsterdam

This short course will take place on Saturday 15 June. The starting shot sounds at 6:45 p.m.. Following the opening events in the Westergasfabriek, you'll cross the IJ in our unique ferry. You'll then cross this part of the city via the old dikes of Noord. With a ferry from the IJ square ,you'll cross the IJ again towards the finish.

Ook dit jaar is de 10 en 20 kilometer route weer in Amsterdam, waarin we met elkaar op zaterdagavond 15 juni de Nacht van de Vluchteling gaan lopen.

Start en Finish:
De Westergas - Zuiveringshal

De prachtig gerenoveerde industriële gebouwen vormen de Westergas. Langs de waterkant en in het hart van de fabriek ligt de monumentale Zuiveringshal West. Een lange, hoge hal en één van de meest veelzijdige ruimtes van de Westergas. Mooier starten en finishen kan haast niet in de hoofdstad!

Nadat je de hele route door Amsterdam hebt volbracht, kom je ook weer bij de Westergas terug. Daar staat een trots ontvangstcomité van vrijwilligers klaar om je te op te vangen!

Je bent als loper op zaterdag 15 juni vanaf 16:30 uur van harte welkom op de startlocatie op de Westergas en wel in de Zuiveringshal, Pazzanistraat 33 in Amsterdam.

Vergeet je e-ticket niet mee te nemen, daarmee ontvang je in de Westergas je startbewijs! Lees ook de praktische informatie goed door waar je je op moet voorbereiden en wat je op de rustpunten zoal kunt verwachten. We wensen je ontzettend veel plezier!

Heb je nog vragen? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-346 89 46

TIJDSTIP OMSCHRIJVING DOOR
16:30 uur Deuren Zuiveringshal open, afhalen van je startkaart  
18:00 uur Welkom aan alle lopers Andrew Makkinga
18:05 uur
Gesprek met Johnny de Mol en Waldemar Torenstra
Andrew Makkinga
18:10 uur Warming-up Atta de Tolk
18:20 uur Muzikaal optreden Pianist van Yarmouk
18:30 uur Laatste praktische informatie Andrew Makkinga
18:35 uur Naar buiten! Allemaal
18:42 uur Motivational speech Johnny de Mol en Waldemar Torenstra
18:45 uur Aftellen, startschot en vertrek Johnny de Mol en Waldemar Torenstra

Een paar dagen voordat je de Nacht van de Vluchteling gaat lopen vind je hier alle praktische informatie om goed voorbereid aan de start te verschijnen!

Je komt alles te weten over wat er te koop is op het rustpunt, over de route en de veiligheid, de bereikbaarheid, de crew, EHBO'ers en vrijwilligers, de weersverwachting enzovoorts! Die informatie sturen we je ook per e-mail toe. 

Choose one of the examples below and donate immediately

Made with by Kentaa
Share