40 km Rotterdam - Den Haag

Normal 909da9178b3f69c8b3cd48083b6e68dc5bd4586b
Tussenstand € 42.353,-
Opgehaald

40 km Rotterdam - Den Haag

In 2020 wordt de Nacht van de Vluchteling voor de 11e keer georganiseerd in Rotterdam. Op zaterdag 20 juni om 19:00 uur starten de 10km en 20km routes. Stipt om middernacht klinkt het startschot voor de 40km route waarbij de deelnemers zondagochtend 21 juni in Den Haag zullen finishen. 
De route wordt begin 2020 bekend gemaakt. 

Volg de eventpagina van deze route op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Locaties

Ook dit jaar hebben we weer de mooiste locaties kunnen vastleggen voor het weekend van 20 op 21 juni, waarin we met elkaar in het holst van de nacht de Nacht van de Vluchteling gaan lopen.

Start:
Jouw Nacht begint bij de Laurenskerk

De Grote of Sint Laurenskerk is van oudsher de ‘hoofdkerk’ van Rotterdam, en het enige nog resterende laatgotische gebouw uit de Middeleeuwen. De beelden van deze zwaar getroffen kerk in de Tweede Wereldoorlog en haar wederopbouw nadien werden symbool voor de lotgevallen van de stad en haar bewoners. Dit historische gebouw vormt nu onze prachtige start- en finishlocatie in Rotterdam.

 

Finish:
Even tot rust komen op de Grote Markt

De Grote Markt is hét gezelligste stukje Den Haag! In het hart van de hofstad gelegen. Dit voormalige marktplein is nu een groot terras met zes sfeervolle horecagelegenheden. Het plein staat helemaal in het teken van de Nacht van de Vluchteling en is de finishplek voor 1.500 vermoeide lopers.

 

Rustpunten en route
Momenteel zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route, die je straks zelf kunt bekijken in Google Maps. In maart maken we de rustpunten bekend. Hoe de route tussen Rotterdam en Den Haag precies gaat lopen, maken we in de maand april bekend.

Made with by Kentaa
Delen