40 KM Tilburg

Normal 4589b55dc3be642d0df27d557729051252f216cd
Standing € 110.054,-
Collected

40 KM Tilburg

 

In the night of Saturday 11 to Sunday 12 September, we will start at 00:00 from the music venue 013 for the 40-kilometre route in Tilburg and surroundings. This year the start location is also the finish location.

En route there are four rest locations where participants are welcomed by First Aid staff and our volunteers for a cup of coffee or tea.

We will announce the locations and the route in the coming months.

Tijdens de Nacht van de Vluchteling kun je de route via (verlichte) routepijlen en krijgtmarkeringen volgen. Daarnaast is de uitgeschreven route handig om bij je te hebben.

Uitgeschreven route


De GPX of KML route is via onderstaande link te weergeven en te exporteren:

 

Rustpunt 1: Roeivereniging Tilburg

De Tilburgse Open Roeivereniging, sinds 1985 dé roeivereniging voor Tilburg en omstreken, is gelegen op een prachtige plek aan het Wilhelminakanaal bij Tilburg, vlakbij recreatiepark de Beekse Bergen. Het paviljoen, gelegen in een aardenwal en bedekt met een grasdak, is in 2003 grotendeels door de leden zelf gebouwd.

Rustpunt 2: ZVC de Terrasracers

Deze Zware Brommer Club bestaat sinds 1992. De dertig leden gaan er regelmatig op uit om mooie motorritten te maken en musea te bezoeken.

Rustpunt 3: Roovertsche Leij

Rovertsche Leij is één van de dertig Brabantse Natuurpoorten en vormt het startpunt van een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk. Een unieke plek, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap.

Rustpunt 4: Scouting Riel

Aan de rand van het authentieke dorp Riel ligt het scoutinggebouw 'de Verrekijker' van Scouting Riel. Het gebouw is gelegen midden tussen de heide en bossen.

Made with by Kentaa
Share