40 km Utrecht - Amersfoort

Normal 36676352c8f220ba1c8da2b0a5096ed942365e62
Tussenstand € 46.807,-
Opgehaald

40 km Utrecht - Amersfoort

In 2020 wordt de Nacht van de Vluchteling voor de 3e keer georganiseerd in Utrecht. Op zaterdag 20 juni om 19:00 uur starten de 10km en 20km routes. Stipt om middernacht klinkt het startschot voor de 40km route waarbij de deelnemers zondagochtend 21 juni in Amersfoort zullen finishen. 
De route wordt begin 2020 bekend gemaakt. 

Volg de eventpagina van deze route op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Locaties

Ook dit jaar hebben we weer de mooiste locaties kunnen vastleggen voor het weekend van 20 op 21 juni, waarin we met elkaar in het holst van de nacht de Nacht van de Vluchteling gaan lopen.


Start:

Jouw Nacht begint bij Het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum ligt op loopafstand van de binnenstad. Samen met het historische Maliebaanstation en de grote museumhal vormen ze het imposante decor en de startlocatie van deze Utrechtse editie van de Nacht van de Vluchteling.

 

Finish:

Een spetterende finish in De Nieuwe Stad

 

Net buiten het oude stadscentrum bevindt zich ‘De Nieuwe Stad’. Dit voormalig industrieterrein is een unieke en verrassende plek in Amersfoort. Een beetje het Westergasterrein van Amersfoort, zullen we maar zeggen. De microstad is gebouwd rondom de voormalige Prodentfabriek, en is vanwege haar gezellige en intieme karakter de ideale plek om te finishen.

Rustpunten en route
Momenteel zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route, die je straks zelf kunt bekijken in Google Maps. In de komende maanden maken we dat aan je bekend, te beginnen met de rustpunten, dat hoor je in maart van ons. Hoe de route tussen Utrecht en Amersfoort precies gaat lopen, maken we in de maand april bekend.

Made with by Kentaa
Delen