Participate with your school or company!


Op zoek naar een bijzondere ervaring waarbij je samen echt een verschil kan maken? Schrijf je in als school of organisatie en loop zaterdagavond 17 juni de 10 of 20 kilometer samen met jouw collega's of klasgenoten!

MEEDOEN ALS SCHOOL 

Ook basis- en middelbare scholen kunnen meedoen met de Nacht van de Vluchteling. Vaak is hun deelname onderdeel van een themaweek, waarbij in de klas aandacht wordt besteed aan de vluchtelingenthematiek. Ook tijdens de Nacht komen leerlingen in aanraking met het thema, door een aantal bijzondere verrassingen en persoonlijke verhalen die onderdeel zijn van de route. Zo investeren we samen in een stukje bewustwording over het leven van mensen op de vlucht. 

Brochure school MEEDOEN ALS BEDRIJF OF ORGANISATIE
 

Meedoen als bedrijf of organisatie biedt mooie kansen voor teambuilding en stimuleert medewerkers om te bewegen en gezond te blijven. Samen maken jullie een onvergetelijke Nacht mee, waar iedereen nog lang over na zal praten.   
Je kan als werkgever op verschillende manieren jullie team ondersteunen, bijvoorbeeld door hen te helpen met een startdonatie, het opgehaalde bedrag verdubbelen of hen te voorzien van exclusieve Nacht-merchandise met het eigen bedrijfslogo.    

Brochure bedrijf 


Vanaf de zijlijn zullen wij de teamcaptains zo goed mogelijk ondersteunen. Zo hebben we handige tips en inspirerende actiemails en bieden we ook diverse off – en online uitingen aan. Alles om jullie te helpen bij het werven van zoveel mogelijk teamleden en sponsors!
 Wil je toch liever maatwerk? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee of schrijf je direct in als team of reserveer alvast plekken voor je collega's!

Inschijven als team of plekken reserveren als organisatie


Download hieronder het algemene content PR pakket wat je kan inzetten om jouw organisatie te enthousiasmeren om mee te doen!

 

Made with by Kentaa
Share