Sponsor

Dankzij jouw sponsoring geef je jouw loper niet alleen een steuntje in de rug, maar help je ook mensen op de vlucht voor oorlog en conflict. 

Hoe meer geld we ophalen, hoe meer hulp we met elkaar kunnen bieden. In 2019 gaven we ruim 82.000 vluchtelingen veelal levensreddende hulp. Zonder jouw sponsoring kunnen we deze hulp nooit realiseren. 

 

SPONSOR LOPER OF TEAM 

 

Geefvoorbeelden:

Noodvoeding
Ondervoeding is in veel vluchtelingencrises een van de voornaamste doodsoorzaken van kinderen. Voor 16 euro help je een ondervoed kind met Plumpy’ Nut, een calorierijke pindapasta om in een paar weken tijd weer volledig aan te kunnen sterken.

Medische zorg
Medische zorg is hard nodig in crisisgebieden. Vluchtelingen krijgen te maken met allerlei medische problemen. Voor 28 euro geef je één persoon een consult door een arts en krijgt hij of zij medicijnen en aanvullend medische of psychische zorg.

Schoon drinkwater 
Om uitdroging en ziektes zoals cholera te voorkomen, zorgen we voor veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Zeker op drukke plaatsen, zoals vluchtelingenkampen. Drinkwater is onmisbaar om te (over)leven! Voor 54 euro kunnen een moeder en haar twee kinderen, gevlucht voor oorlog en geweld, een jaar lang gebruik maken van schoon en veilig water.

Made with by Kentaa
Delen