Lopen voor meer mededogen

Tussenstand € 18.992,-
Opgehaald van € 17.387 (109%)

Partij voor de Dieren #TeamPlanet

Lopen voor meer mededogen

(40 KM Utrecht)

Lopen voor meer mededogen

Compassie vormt de basis voor een veilige wereld en staat bij ons voorop. Daarom neemt de Partij voor de Dieren weer deel aan de Nacht van de Vluchteling. Ons team bestaat uit politici (waaronder Tweede Kamerlid Christine Teunissen), activisten en ex-vluchtelingen uit onder andere Syrië en Bosnië en Herzegovina.

Crises, oorlog en klimaatverandering zorgen ervoor dat steeds meer mensen en hun dieren hun vertrouwde omgeving, hun huis en dierbaren moeten verlaten. De oorlog in Oekraïne maakt dat pijnlijk duidelijk. Vluchtelingen verdienen hulp en veilige en gezonde opvang, ongeacht waar ze vandaan komen. Elke vluchteling dient met dezelfde warmte, uitnodiging en kansen geholpen te worden.

Een leefbare en veilige omgeving zou voor iedereen een garantie moeten zijn. De Partij voor de Dieren zet zich daarom ook in voor het wegnemen van de voedingsbodem van oorlog en geweld. Dat bekent ook een sterke aanpak van de klimaat- en natuurcrisis.

Samen kunnen we de wereld mooier en veiliger maken voor mens en dier. Sponsor daarom ons team en/of deel onze pagina in je netwerk. Dankjewel. 

Made with by Kentaa
Delen