Samen lopen voor onze medemens

Normal ed2b538de25220d3121c6d4075ca902f0a1d1081
Tussenstand € 11.123,-
Opgehaald van € 10.000 (111%)

Rijswijk loopt mee!

Samen lopen voor onze medemens

Rijswijkers lopen mee met de Nacht van de Vluchteling

De nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni is de Nacht van de Vluchteling. In het holst van de nacht willen wij met zoveel mogelijk Rijswijkers een 40 kilometer lange sponsorloop lopen van Rotterdam naar Den Haag. Meld je aan en loop mee!

Waarom?

Het doel van de sponsorloop is om geld op te halen voor noodhulp aan mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, geweld en onderdrukking. Het gaat bijvoorbeeld om een dak boven het hoofd, schoon water, voedsel, medische zorg en onderwijs. Door ’s nachts 40 kilometer te lopen kun je een beetje ervaren hoe het moet zijn om ’s nachts grote afstanden af te moeten leggen als vluchteling. Naast het ophalen van geld zorg je er met je deelname natuurlijk ook voor dat je op een positieve manier aandacht vraagt voor vluchtelingen wereldwijd.

Moet ik trainen voor de Nacht van de Vluchteling?

In één keer 40 kilometer lopen is een hele uitdaging, zeker als je niet zo vaak wandelt. Daarom organiseren we enkele prachtige wandelingen ter voorbereiding op de Nacht. De wandelingen zijn in of in de buurt van Rijswijk. Meer informatie? Stuur een e-mail aan Romke Jan (rdevries@rijswijk.nl).

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Kies een van de onderstaande voorbeelden en doneer direct

Made with by Kentaa
Delen