Wij lopen mee!

Normal 84a05bd8fbd6d25156490b14dfe12fcf207dd538
Standing €12.816,-
Collected €10.000 (128%)

Rotterdam verwelkomt vluchtelingen

Wij lopen mee!

(40 KM Rotterdam)

Natuurlijk doen we weer mee aan de nacht van de vluchteling met een team van Rotterdam verwelkomt vluchtelingen.

We zijn een platform van organisaties die pleiten voor een ruimhartige opvang van vluchtelingen en daar zelf ook een bijdrage aan willen leveren.
Door deelname aan projecten zoals het praatcafe (cafe NL), het verhalenhuis (de Belvedere) en welkom hier (Justice and Peace). Ook organiseren we solidariteitsmanifestaties bijvoorbeeld met Lesbos en namen we deel aan de wakes met lopend Vuur (zie foto).
Vluchtelingen zijn welkom in Rotterdam. Indien wij zelf zouden moeten vluchten voor oorlog of geweld (of klimaat) willen we ook graag ergens worden opgevangen. Vluchtelingen komen ook niet met lege handen, hun koffers zijn gevuld met talenten en vaardigheden.

We lopen mee met de nacht van 11 op 12 september uit solidariteit met de vluchtelingen wereldwijd en vooral om geld in te zamelen voor al hun noden. Maar ook om de aandacht nodig eens te vestigen op de inhumane situatie van veel vluchtelingen langs onze grenzen en in vluchtelingenkampen in de regio. Stoppen met wegkijken.

Natuurlijk willen we weer heel veel geld inzamelen voor hulp aan vluchtelingen wereldwijd. Wil je ons helpen. Doneer hieronder. Elk bedrag is welkom.
https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/rotterdam-verwelkomt-vluchtelingen/doneren

  

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share