RWV nu even zelfstandig / vitueel...

Tussenstand € 499,-
Opgehaald van € 500 (99%)

Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV)

RWV nu even zelfstandig / vitueel...

(40 km Rotterdam - Den Haag)

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is vanaf het allereerste moment betrokken bij de organisatie van de Nacht van de Vluchteling. Als trotse partners zorgen we tien maal ervoor dat de route, de markering en de veiligheid op de route vanuit Rotterdam in orde was. Daar hebben we ervaring in en plezier.

Maar, door Covid-19 is het succesvolle en gezellige evenement niet veilig mogelijk. Er zit niets anders op dan alleen op pad te gaan. Niet in groepen en zeker niet massaal. Voor de vrijwilligers van de RWV dus een stuk minder werk. Maar de noodzaak van hulp aan vluchtelingen? Die is niet minder geworden. Daar zijn de problemen alleen maar groter geworden.

Daarom: Wij staan achter de virtuele NvdV, we doen eraan mee, en we hopen op uw financiele bijdrage?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen