De magie van synergie

Tussenstand € 69,-
Opgehaald van € 2.000 (3%)

Significant

De magie van synergie

(40 km Utrecht - Amersfoort)

Op Zaterdag 20 juni 2020 doen collega's van Significant samen mee aan een 40 kilometer lange sponsorloop van Utrecht naar Amersfoort. Samen lopen wij mee voor vluchtelingen wereldwijd!

Hiermee helpen we mensen op de vlucht voor oorlog en conflict. Help mee en sponsor ons!

Enkele voorbeelden wat we met jouw donatie kunnen doen!

Zo kan je met een bedrag van 16 euro al helpen om een ondervoed kind van een calorierijke pindapasta te voorzien waarmee hij of zij in een paar weken tijd weer volledig aan kan sterken! Voor 28 euro geef je één persoon een consult door een arts en krijgt hij of zij medicijnen en aanvullend medische of psychische zorg. En voor 54 euro kunnen een moeder en haar twee kinderen, gevlucht voor oorlog en geweld, een jaar lang gebruik maken van schoon en veilig water.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen